Orlić, Trg Ivana Meštrovića 1, tel: 022 660 332, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   

Javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Biskupija

Prema članku 77. stavak 3. Zakona o gospodarenju otpadom (NN 84/21), davatelj usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada dužan je provesti prethodno javno savjetovanje o prijedlogu novog Cjenika usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada.

Ovim putem poziva se zainteresirana javnost da dostavi svoje prijedloge, primjedbe i mišljenja o prijedlogu Cjenika usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Biskupija.

Javno savjetovanje otvoreno je 30 dana počevši od dana objave, 03.07.2023. godine, a prijedlozi, primjedbe i mišljenja se mogu do isteka navedenog roka, poslati u elektroničkom obliku na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštanskom pošiljkom te osobno na adresu sjedišta Društva: KOMUNALNO DRUŠTVO BISKUPIJA d.o.o., Trg I. Meštrovića 1, Biskupija, 22300 Knin, pp 43.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. PRIJEDLOG CJENIKA 150 KB PDF
2. OBRAZAC ZA SAVJETOVANJE (WORD) 30 KB DOCX
3. OBRAZAC ZA SAVJETOVANJE (PDF) 205 KB PDF